Prins Maurits
Home>Nieuws>Quo Vadis app

Quo Vadis app

donderdag 27 september 2018

Deze week is op ons websiteplatform door Quo Vadis de app voor alle ouders gelanceerd!

U heeft hier voor een uitnodiging ontvangen.
Indien u geen uitnodiging heeft ontvangen, is er geen account aangemaakt. De reden is dat uw mailadres dan niet in ons administratiesysteem (correct) staat. Met de vraag uw gegevens en toestemming aan ons op een formulier in te vullen, willen wij dit graag in orde maken. Mocht u dit nog niet gelukt zijn, dan ontvangt u hierover nog een herinneringsbrief.

Via de link in de uitnodiging kunt u toegang krijgen tot de Quo Vadis-app, nadat u deze hebt gedownload in de Playstore of Google Play.

De Stichting Quo Vadis Ouder App geeft u zo de mogelijkheid om in een beveiligde omgeving berichten van onze school te ontvangen. Ook kunt u de schoolagenda raadplegen.

Mocht u dus geen mail ontvangen over deze app, dan is uw mailadres niet bekend in onze gegevens. Geeft u dan spoedig uw juiste gegevens door aan de leerkracht van uw kind(eren). Het is voor u als ouder noodzakelijk dat uw gegevens in ons systeem bijgewerkt zijn. Op deze manier mist u geen informatie en beschikken wij over de juiste informatie.

Mocht u graag de app willen installeren, geeft u dan spoedig uw mailadres door aan de leerkracht van uw kind. Mocht u dit al gedaan hebben, de gegevens zullen binnenkort verwerkt nog verwerkt worden.