Prins Maurits
Home>Nieuws>Schoolkamp groep 8

Schoolkamp groep 8

woensdag 4 juli 2018

Schoolkamp groep 8

Met een ontzettend goed gevoel kijken we terug op het schoolkamp van de Prins Mauritsschool op maandag 25 juni, dinsdag 26 juni en woensdag 27 juni 2018. Het weer was super en het belangrijkste is dat alle kinderen weer veilig zijn thuisgekomen. Daarnaast hebben Juf Desiree en meester Jan ook een geweldige bijdrage aan dit schoolkamp geleverd. Daar zijn we hun erg dankbaar voor!

U zult vast van uw kind al veel gehoord hebben over het schoolkamp en ik hoop dat dit vooral mooie en positieve verhalen zijn geweest:). We zijn in Stadspark Berg en Bos geweest, we hebben heerlijke pizza’s gemaakt, we zijn naar het Kröller-Müller Museum geweest, we hebben onze grenzen verlegd in het Klimbos, we hebben een bonte avond gehad met verschillende optredens en acts, een lichtjestocht, het dierengeluidenspel, af en toe wat “vrije” tijd, een kampvuur, er kwamen nog juffen en meesters op bezoek, we hebben over de Veluwe gefietst en heerlijk gezwommen in het zwembad. Ik zal vast iets vergeten zijn op te noemen, maar dit waren absoluut de hoogtepunten :).

Er waren veel momenten van blijdschap en vreugde, maar er waren soms ook momenten van verdriet, heimwee en boosheid. Juf Maureen heeft waar dit kon de nodige emotionele steun geboden, door veel te praten en af en toe een knuffel te geven. Toppers, dat zijn deze kinderen uit groep 8!

Klik hier voor de foto’s.