Prins Maurits
Home>Nieuws>Schoolkamp groep 8

Schoolkamp groep 8

maandag 10 juli 2017

Schoolkamp groep 8

Woensdag 5 juli, donderdag 6 juli en vrijdag 7 juli 2017 zijn de kinderen uit groep 8 op schoolkamp naar Otterlo geweest. Het weer was geweldig en het belangrijkste is dat alle kinderen weer veilig zijn thuisgekomen. Daarnaast hebben meester Niels en meester Jan een grote bijdrage aan het schoolkamp geleverd. Daar ben ik hun erg dankbaar voor!

We hebben een bezoek gebracht aan Paleis het Loo, we hebben een heerlijke BBQ gehad, we zijn naar het Kröller-Müller Museum geweest, we hebben onze grenzen verlegd in het Klimbos, we hebben een lichtjestocht in het bos gehad, af en toe wat “vrije” tijd, een kampvuur, er kwamen nog juffen en meesters op bezoek, we hebben het Museonder bezocht en heerlijk gezwommen in het zwembad. Ik zal vast iets vergeten zijn op te noemen, maar dit waren absoluut de hoogtepunten :).

Er waren veel momenten van blijdschap en vreugde, maar er waren soms ook momenten van verdriet, heimwee en boosheid. Gelukkig is iedereen gebleven op het schoolkamp en heeft Juf Maureen waar dit kon de nodige emotionele steun geboden, door veel te praten, warme melk of thee te maken en af en toe een knuffel te geven. Toppers, dat zijn deze kinderen uit groep 8!

Klik hier voor de foto’s