Prins Maurits
Home>Team

Team

Chantal de Grutter

Locatieleider
Mijn naam is Chantal de Grutter. In januari 2018 ben ik als locatieleider gestart op de Prins Mauritsschool en St Bernardusschool. Ik werk 3 dagen in de week (di-do-vr) op beide locaties

Lees verder >

Janneke van Mierlo

Locatieleider
Mijn naam is Janneke van Mierlo en ik ben januari 2018 gestart als locatieleider op de Prins Mauritsschool en St Bernardusschool. Ik werk fulltime en zal verdeeld op beide locaties aanwezig zijn.

Lees verder >

Mieke Sprenkelder

Stamschoolmedewerker Prins Mauritsschool
Ik ben Mieke Sprenkelder en zal dit jaar op de Prins Maurits stamschool medewerker zijn. Dat houdt dat in: ik zit in de invalpoule maar als er geen leerkracht ziek is binnen de stichting, zal ik ondersteunen op de Prins Maurits.
Ik ben 15 jaar werkzaam binnen de stichting en heb op schillende scholen gestaan. Ik heb lange tijd op de Vijf-er en de Adwaita gewerkt. Het afgelopen schooljaar had ik een sabbatical opgenomen en ben ik van Alaska naar Argentini√ę gereisd. Vandaar dat ik nu in de invalpoule begin. De Prins Maurits is een nieuwe school voor mij maar tot nu toe ben ik erg warm ontvangen. Tot ziens in de wandelgangen!

Lees verder >

Jacqueline Wubs

Leerkracht groep 1/2
Ik ben Jacqueline Wubs. Het is al weer een hele tijd geleden dat ik mijn diploma heb gehaald. Ik heb daarna op verschillende scholen lesgegeven; van Nunspeet, via Utrecht naar Deventer!

Lees verder >

Agnes Tielbeke

Leerkracht groep 3
Mijn naam is Agnes Tielbeke. Ik sta al heel lang voor de klas en vind het lesgeven nog steeds boeiend en uitdagend. Mijn sporten zijn tennis en aquasport. Dit schooljaar sta ik op de donderdagochtend en vrijdagochtend voor groep 3.

Lees verder >

Eva van Noot

Intern begeleider
Even voorstellen: Mijn naam is Eva van Noot en ik ben 35 jaar, moeder van twee schoolgaande kinderen en wonend in Deventer. Ik heb veertien jaar ervaring in het basisonderwijs, als groepsleerkracht en als intern begeleider. Met ingang van dit schooljaar ben ik intern begeleider van de Prins Mauritsschool. De dinsdag en donderdag zijn mijn vaste werkdagen. In mijn rol als intern begeleider ben ik op de achtergrond bij alle leerlingen betrokken. Met de groepsleerkrachten bespreek ik hun ontwikkeling en volg ik de resultaten. Op het moment dat de ontwikkeling op het gebied van leren of gedrag niet optimaal verloopt, wordt het contact met ouders intensiever. Samen zoeken we dan naar mogelijkheden om de ontwikkeling te stimuleren. Ik wens iedereen een fijn schooljaar toe!

Lees verder >

Wendy Pieters

Pedagogisch medewerker BSO
Mijn naam is Wendy Pieters. Ik woon in Apeldoorn met mijn man en zoon. Vanaf 2006 werk ik bij de Company als pedagogisch medewerker.

Lees verder >

Jacquelien Kuik

Leerkracht groep 1/2
Mijn naam is Jacquelien Kuik. Ik ben 41 jaar en woon samen met mijn man en 2 zonen, van 13 en 15 jaar, in de Vijfhoek in Deventer. Na 14 jaar als leerkracht gewerkt te hebben op CBS Mikado, werk ik sinds 2015 met veel plezier op de Prins Mauritsschool.

Lees verder >

Selma van Lindenberg

Leerkracht groep 3
Mijn naam is Selma van Lindenberg, getrouwd en moeder van 3 zoons. Ik woon in Enschede en werk al vele jaren met plezier op de Prins Mauritsschool. Dit schooljaar op de maandag, dinsdag en woensdag.

Lees verder >

Wendy Rietman

Leerkracht groep 5
Ik ben juf Wendy Rietman en sinds 2003 verbonden aan de Prins Maurits school. Ben ooit begonnen in groep 3, daarna jaren kleuters. Daarna ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de middenbouw. Nu ga ik in groep 5 aan de slag. Ik werk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ik woon samen in Goor en wij hebben samen 2 kinderen.

Lees verder >