Prins Maurits
Home>Team

Team

Chantal de Grutter

Locatieleider
Mijn naam is Chantal de Grutter. In januari 2018 ben ik als locatieleider gestart op de Prins Mauritsschool en St Bernardusschool. Ik werk 3 dagen in de week (di-do-vr) op beide locaties

Lees verder >

Pim Frijhoff

Directeur
Mijn naam is Pim Frijhoff en ik ben januari 2018 gestart als schoolleider op de Prins Mauritsschool en de St Bernardusschool voor 4 dagen per week.

Lees verder >

Janneke van Mierlo

Locatieleider
Mijn naam is Janneke van Mierlo en ik ben januari 2018 gestart als locatieleider op de Prins Mauritsschool en St Bernardusschool. Ik werk fulltime en zal verdeeld op beide locaties aanwezig zijn.

Lees verder >

Niels de Vries

Vakleerkracht bewegingsonderwijs
Hallo allemaal! Mijn naam is Niels de Vries en ik ben woonachtig in het dorpje Neede (Achterhoek). Ik werk sinds augustus 2010 als combinatiefunctionaris sport (gym) op de Prins Mauritsschool namens Sportbedrijf Deventer.

Lees verder >

Sabine van der Vegt

Leerkracht groep 5/6
Mijn naam Sabine van der Vegt en ik werk vanaf vorig schooljaar op de Prins Mauritsschool. Dit jaar ben ik op woensdag en donderdag de leerkracht van groep 5/6 en op maandagochtend neem ik groep 8 onder mijn hoede.

Lees verder >

Jacqueline Wubs

Leerkracht groep 1/2
Ik ben Jacqueline Wubs. Het is al weer een hele tijd geleden dat ik mijn diploma heb gehaald. Ik heb daarna op verschillende scholen lesgegeven; van Nunspeet, via Utrecht naar Deventer!

Lees verder >

Agnes Tielbeke

Leerkracht groep 4/5
Mijn naam is Agnes Tielbeke. Ik sta al heel lang voor de klas en vind het lesgeven nog steeds boeiend en uitdagend. Mijn sporten zijn tennis en aquasport. Dit schooljaar sta ik op de maandag voor groep 4/5.

Lees verder >

Ellen van Zomerdijk

Intern begeleider en leerkracht groep 1/2
Mijn naam is Ellen Zomerdijk en ik werk sinds 1997 op de Prins Mauritsschool. Hiervoor heb ik ruim tien jaar gewerkt op een school voor zeer moeilijk lerende kinderen.

Lees verder >

Wendy Pieters

Pedagogisch medewerker BSO
Mijn naam is Wendy Pieters. Ik woon in Apeldoorn met mijn man en zoon. Vanaf 2006 werk ik bij de Company als pedagogisch medewerker.

Lees verder >

Jacquelien Kuik

Leerkracht groep 1/2
Mijn naam is Jacquelien Kuik. Ik ben 41 jaar en woon samen met mijn man en 2 zonen, van 12 en 14 jaar, in de Vijfhoek in Deventer. Na 14 jaar als leerkracht gewerkt te hebben op CBS Mikado, werk ik sinds 2015 met veel plezier op de Prins Mauritsschool.

Lees verder >